Pagini

marți, 8 decembrie 2015

Eclere cu stevia rebaudiana


       In weekend am facut eclere dupa reteta Jamilei   nu sunt la prima 'abatere' iar fiicei mele ii plac foarte mult. Singura diferenta este ca acum le fac cu stevia. Tare as vrea sa inlocuiesc si faina alba dar aluatul este foarte pretentios. Pentru glazura am folosit ciocolata neagra in care am adaugat putina miere.

6 comentarii:

  1. Imi place ideea glazurii de ciocolata cu miere. Am notat-o :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am crezut că nu citesc bine prima dată. :)
    Interesant și sănătos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, trebuia sa scriu in titlu stevia reaudiana, voi preciza acest aspect.

      Ștergere
  3. Feliz Natal!!! Que a manjedoura do seu coração esteja pronta para receber o Menino Jesus que irá nascer!!!
    Um ano novo repleto das bençãos de Deus!!!
    Doce abraço com carinho, Marie!

    RăspundețiȘtergere